Tujuan

~Assalammualaikum~

hai semua . aq terase nk terangkan tujuan aq buat blog ni . aq rse pembikinan blog nii brmule pada taon lepas
[ 2010 ] . ye .. ye .. sememangnye aq da lme menceburi bidang blogging nii . cume aq buat blog bru disebabkan benci melihat blog lme aq yg sgt usang .. aq pd mule nye cube2 je buat blog ..pastu bile aq blogwalking .. tngok pulak blog org lain yg cun melecun . aq terase laa mcm nk ubah blog aq jdi lebih cantek drpd asalnye yg hanye simple template .. aq cube2 laa ushar dri kengkawan yg da otai dlm blogging nii .. mne nk cri tuto yg bgos2 .. tpi yg aq pasti .. semua bende dlm blog aq nii aq buat n' letak sendiri [ kenape  buat sendiri ? x cantik pon ] . aq buat semua nye sendiri sbb aq x ske org lain tolong buat . nnty bile org lain yg tolong  buatkan . aq x tau pulak amende html tuu . camne nk gune Ctrl + F . tu la sbb nye blog aq nii x berape menyerlah drpd blog2 yg lain tuu . [ mne keterangan utk tujuan kau buat blog nii , dri tdi membebel je ] . oo ye . aq hampir lupe psl Tujuan entri aq kali nii . ok , tujuan asal aq buat blog nii ade la utk suke2 n' luahkan prasaan kalo aq terase nk memberontak kat sini . hmm tu la tujuannnye . aq pon x tau da nk taip ape kat sini . nnty kalo ade ape2 perkembangan atau pemberontakan trbaru aq akn taip lgi dlm entri akan dtg .

nota oktober : aq punye sidebar n' tarikh atas post da okey . tu pon lepas aq delete semua kodding utk blog nii         n' gantikan ngan kodding yg baru (^_^)

~Wassalam~

1 comment:

  1. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye.. x pksa pn)

    Jom dafter churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

    ReplyDelete