Hati

Perasan perubahan kat blog aku ni kan ;))
~Assalammualaikum untuk awak , awak dan awak yg kat sana tu

[ Tiba-tiba terlebih dose happy ni ape ke hal ? ] Hahha :D Anyway , nampak tajuk entri kat atas tu kan ? Okk , hari ni aq rasa nak berterima kasih kat seseorang . Siapa ? Nama nye tak perlu laa aq hebahkan kat sini . Kenapa aq nak berterima kasih kat dia . Sebab nye ..

Terima kasih sebab sudi layan aq masa aq tengah gilaa sangat-sangat kat kau dulu-dulu tu . Aq tak tau laa kenapa dan macam mana kau cari idea nak layan kegilaan aq tu , yg pasti kau sabar dan terus bersabar . Kalau kau nak tau , kau laa crush aq yg paling lama aq sukaa . Yup , orang nye ialah kau . Until now , there's still nobody that can make me go crazy like you do . Mm , sekarang . Aq tak tau kenapa dan mengapa , dia sama ada jadi mengada-ngada atau sengaja nak sakit kan hati aq . Asal chat jea , tak ade benda lain . Sengaja je kott nak bagi aq sakit hati . Menyampah pulak aq lama-lama dengan dia tu . Dah laa pulak tu , dia buat macam tu jugak dekat sahabat aq . Entah ayat menyakitkan hati mana laa yg dia tulis kat sahabat aq tu . Sampai terbang segala mood dia nak bersosial .

Lagi satu , aq sememang nye dan dengan muktamad nye dah tak ada hati kat orang macam tu . Bajet alim je . Okk , sorry aq cakap macam tu yea :P Derr , tak ade makne nye kat orang macam kau laa . Haissh , bikin panas je cerita pasal dia ni . Tukar topik laa ;)

Semalam , ohh happy nye [ lagi? ] Kenapa ? Aq dapat borak-borak dengan 'orang tu' . Siapa ? Cuba teka yea :)) Hohho , apa yg happy nye borak-borak jea ? Mm , entah laa . Tapi semalam tu aq memang tengah teringat kan dia . Baru bercadang nak call dia . Tup , tup .. dia dah call aq dulu . Haa , apa lagi . Berbunga-bunga laa hati hamba mendengar kan suara yg kita dok rindu-rindu kan tu . Hm , mau cair kott . Nasib baik laa manusia bukan nye lilin . Lepas tu dia tanya pulak tentang sesuatu . Apa benda ? Tak hendak lah aq sebutkan di sini . Privasi yea ;)) Agak mengejutkan , tapi aq jawab je laa . Then , borak-borak sampai laa kena berhenti . Mengapa ? Dipotong sebab ada hal yg mencelah pulak ketika itu :/ Hm , sedih .. tapi happy . Bersyukur sangat-sangat dapat dengar suara dia semalam . Alhamdulillah .

P/S : Teringin nak pergi bercuti kalau boleh minggu ni jugak . Tapi sebab ada family gathering, kena laa tangguhkan dulu . Hm , sabar je laa :)
       

~Wassalam , xoxo

No comments:

Post a Comment