Quiet


~Assalammualaikum , peeps

Hari ni 31 / 12 / 12 , kan . Korang tak pergi mana-mana dataran ke nak sambut tahun baru ? Aku sambut jugak . Tapi dengan bantal busyuk jea malam nanti :D Hahha , buat lawak . Anyway , apa yang aq nak cakap kan untuk entri kali ni sebenar nya pasal blog jugak .

Mungkin ni entri terakhir buat masa ni , mungkin tak . Ye laa kan , aq dah jadi calon PMR . Kena laa disiplin sikit kalau nak keputusan tip-top . Macam masa nak UPSR dulu pon , aq buat macam ni jugak . Merata aq tampal kata-kata semangat PMR . Biar aq fokus sikit dengan target aq .

Sebenar nya aq takut jugak nak PMR ni . Aq belum cukup bersedia , aq tahu sebab aq banyak main lagi sekarang ni . Hahha , sengal [ Dah tahu banyak main tak reti-reti ke nak belajar !! ] Okk , okk . Sebab tu laa aq karang entri tak ada faedah aq ni . Nak bagi amaran kepada sesiapa yang mungkin selalu usha blog aq tiap-tiap minggu tu . Aq mungkin dah tak tulis apa-apa lagi entri lepas ni . Jadi nanti jangan laa ingat blog kesayangan aq ni dah shut down ke apa , kk . Masih beroperasi , cuma "temporarily closed" jea ;)) Mm , aq sebenar nya dah tak tau nak taip apa lagi . Tapi aq masih ada perenggan terakhir untuk entri ni .

Khas untuk semua 'mangsa-mangsa kekejaman PMR 2013' [ Kk , gurauan yg teramat ekstrem , gomennasai ><" ]
Stay sweet
Stay cool
Stay focus
Stay strong
Remember Allah
Let's fight for PMR together 
~Wassalam , xoxo

No comments:

Post a Comment