The Cute K F

Maaf ><' Ambil tanpa kebenaran . Anyway , comel kann :3

~Assalammualaikum , heyy-heyy

Hari ni terasa nak release tension sikit lepas slot Bahasa Inggeris dengan Mr. J P kat sekolah tadi . Jadi aq pon buka laa google dan tiba-tiba , teringin pulak nak tukar style tudung [ MK gedik memang macam ni :P ] Tengah google-google tutorial tudung bawal simple , tiba-tiba boleh sampai ke satu link blog ni . Untung-untung pulak blog tu best dan awesome :D

Mula laa baca entri-entri dia dari yg paling baru sampai laa ke entri yang satu ni . Kenapa tersekat ? Mm , sebab entri ni terasa macam mencuri hati aq untuk di kongsikan kat sini . Maaf laa kak kalau saya ambik link akak tanpa kebenaran (Y) Sayang akak , cewahh [ sejak bila entah dia kenal kau ? ] Okk , okk . Aq tau aq dah mula merepek-repek jadi adalah teramat baik jikalau aq sampai kan terus hajat di hati ni ha . Mm , entri ni entah kenapa buat aq membeleknya berkali-kali . Okk , ini link nya . Klik aje korang akan nampak wajah comel akak tu . Oo serius aq geram tengok muka dia . Comel sangatt . Terasa nak cubit-cubit je kalau dekat ;DD

Haa , dah baca dah ? Baca sampai habis tauu :O Jangan tipu kitaa . Hee , okk aq saja menggedik . Anyway , rasanya korang faham kot kenapa aq rasa hati aq dicuri oleh entri ni kan . Maniss sungguh kawan-kawan akak tu . Siap buat surprise birthday celebration lagi kann ? Nak tau kenapa aq boleh tertarik dengan kisah ni ? Aq selalu terfikir pasal kenangan-kenangan yang nak dibuat untuk tahun ni . Sebab tahun ni merupakan tahun terakhir buat kebanyakan daripada kitorang . Walaupun baru form 3 . So , bila aq baca entri tu aq terasa macam cool jugak . Setiap hari lahir budak-budak kelas , kitorang buat macam tu . Perghh , mau pengsan semua adik-beradik Plutonians aq tu . Hahha , tak kisah laa ..

Aq cuma terfikir . Sebab terasa macam peristiwa tu maniss je untuk dikenang sepanjang zaman , cewahh kann :D Serius , maniss kann ? Korang rasa sama macam aq tak ? Err , okk . Takpe laa . Aq tau aq syok sendiri . Anyway , kongsi kan laa apa-apa yang korang rasa pasal benda ni kk . I need opinions :D
They are the sweetest thing I have ever tasted . Love all , them and you ♥ ;3
~Wassalam , xoxo

No comments:

Post a Comment