Basuh mata

~Assalammualaikum hye

Sejak akhir-akhir ni , selalu sangat basuh mata tengok baju-baju terbaru untuk teenage . Comel gilaa ! Menyampah betul . Rasa nak ada aje semua baju tu :3 Tapi mana mungkinn . Jadi , cukup laa sekadar basuh mata aje ;DD


Teringin sangat kat kardigan warna-warni ni . Comel kann ?


Sweet aje corak nye . Sweet and simple the way I like it .


Tengok tu . Suka nya lengan labuh-labuh ni "><


Haishh , corak jalur melintang ni comel-comel je semua .


Sweater ni pun comell :3


Sweet nyaa ! Kalau laa aq sekurus itu .

Ni semua baju-baju impian aje ni . Nak dapat nya entah bila . Menyimpan cita-cita itu tak salah kan ? Suatu hari nanti aq nak pakai mana-mana baju di atas ni :D 
P/S : Kalau muatt , hehhe :P
~Wassalam , selamat malam , xoxo






Lalaala ~

Syed Syamim + Tasha Manshahar
~Assalammualaikum , hye

Nampak gambar couple kat atas tu ? Ha , comel kan ? Serius aq rasa diorang ni couple paling sweet sekali .  Tengok laa tu . Aishh , geram je tengok =3= Pergi kahwin cepat-cepat ehh . Biar berkat hubungan tu . Tengok laa betapa rapat nya diorang tu . Dah macam orang yang dah kahwin pon ada jugak tauu . Bila kali pertama aq tengok gambar ni , aq terus teringat sekeping gambar mak ayah aq . Pose mereka sebijik macam ni . Haishh , terimbau betul . Sebab tu aq terus 'right click' and 'save' gambar ni . Tengok diorang pon terasa bahagia jee .

Sebenar nya aq tak tau nak update apa . Sebab tu cerita pasal benda ni . Entah laa , aq asyik rasa nak updateee aje . Macam tak ada kerja lain je gamak nya . Apa nak jadi laa kan . Kerja kursus tutup mata . Nota buat-buat tak nampak . Latihan terperuk berhabuk dalam almari tak dijengah . Entah apa masalah MK ni entah . Mengong semalam tak habis lagi agak nya . Erghh ! Abaikan aq . Okk dah masuk waktu Maghrib . Jom kita solat sama-sama ya . Awak imam nya . Saya makmum nya ;* Hohho-hho . Eishh , okk dah-dah . Pergi solat cepat , nanti habis waktu nanti [ kau pon sama ! ] . Jumpa lagi .

~Wassalam , xoxo

Kwiyeomi Fever


~Assalammualaikum , hyee

Hari ni terasa gatal pulak nak berselca-selca . Jadi inilah hasil nye . Erghh , buruk -3- Don't say anything . Terasa gedikk kejap jadi terbuat pulak benda alah ni . Lepas tu mengong pulak tadi terupload pulakk .. Ish-ish-ish , apa punya perangai ni .

Okk , tolong abaikan minah mengong yang perasan kat atas tu . Mari kita teruskan dengan topik yang berkaitan dengan tajuk di atas ya ;D Sejak akhir-akhir ni , aq rasa korang pon sedar kott . Kwiyeomi Player . Ha , tau kan ? Mm , tak tau jugak . Okk laa . Ini contoh nye . Agak-agak faham je laa ehh . Aq pon tak tau nak terang kan macam mana . Aq rasa benda ni comel dan asal nye dari Korea , jadi dengan mudah nye Kwiyeomi menjadi ikutan dan boleh dikatakan sebagai 'Kwiyeomi Fever' . Yup . Itu laa kesimpulan aq . Tujuan entri ni ? Aq pon tak tau dan malas nak fikir (Y)

Hahha , maaf laa ye . Aq pon tak tau laa apa masalah aq ni . Hari ni tadi mood aq macam zzz je . Rasa macam sama je dengan waktu aq bermandi airr tu . Nasib baik pisang tak berbuah dua kali . Kalau tak entah mana aq nak sorok entah .. Haishh , penat sangat minggu ni . Serius . Semalam habis je pertandingan kawad tu , kena belajar . Jadi kitorang pon bergerak ke lab untuk belajar sains . Cikgu pon macam malas-malas je nak ajar , suruh kitorang buat latihan pastu cikgu bercereka kat sebelah meja kitorang tu . Aq yang dah siap buat latihan tu pulak tak berminat dengan cereka cikgu , dengan penat nye bagai terus letak kepala atas meja . Tau-tau je dah tenggelam dalam alam mimpi dah .

Bila aq sedar , cikgu dah habis bercereka dan dah nak bincang jawapan . Hohho , tak pernah dibuat aq tidur dalam kelas . Makna nye memang aq penat sangat laa tu semalam sampai terlentok waktu belajar . Haishh , jangan dicontohi ye anak-anak bangsa harapan ibu bapa pemangkin negara . Pesanan ikhlas daripada penaja . Siapa lagi kalau buka aq sendiri :DD Hahha-haa , sengal nye pulak aq malam ni . Okk laa , sebelum lebih panjang aq merepek lebih baik aq tamat kan di sini dahulu ya . Nanti-nanti aq sambung merepek lagi .
Good night . Sweet dreams
~Wassalam , xoxo


Rawakk

~Assalammualaikum , hye korangg

Aq tak tau laa kenapa sejak akhir-akhir ni aq asyik ulangg je lirik lagu You by Nur Jannah Alia ni . Mungkin aq dah terpengaruh dengan Ain kott ;D Haa , aq memang cepat terpengaruh tauu . Dulu waktu 'kejadian'tu , aq dok ulang lagu Pyramid by Charice ft. Iyaz . Serius , siap je kerja sekolah . Aq sumbat telinga dengar lagu tu berulang-ulang kali . Entah kenapa lagu ni masuk pulak dalam jiwa . Lirik dye memang menyentuh laa . Teringat pulak 'waktu' itu :) Kalau korang dah cuba dengar , mungkin korang akan suka jugak kot lagu ni . Sedih dan sayu je terasa ..

Sejak dua menjak ni jugak aq dah mula minat sangatt kat satu benda ni . Apakah dia ? Bracelet . Yup , benda tu yang aq dah mula minat sangat-sangat ni ha . Bila aq online je , aq cari tuto nak buat benda alah tu . Simple je . Tapi masalah nye bahan-bahan dye tak ada kat sinii :/ Tak dapat aq nak bereksperimen . Aq dah berura-ura nak baut banyak-banyak dan pakai sendiri dah . Tapi kena tunggu dulu laa sebab tak jumpa lagi dengan bahan-bahan nye tu . Korang pernah tengok kan bracelet yang aq maksud kan ni . Tak pernah ! Tak apa aq tunjukkan ye , nahh :)

     
Klik untuk enlarge ;)
Sekarang ni kan , kitorang budak-budak form 3 dah mula sibuk dengan segala macam kerja kursus dan folio nye . Haishh , lumrah laa kan jadi budak nak periksa besar ">< Serius penat sangatt .. Tak tau nak buat yang mana satu dulu . Tapi tak apa laa . Aq akan mula perlahan-lahan . Bak kata pepatah " Sikit-sikit lama-lama jadi bukit " Betul kan ? Kita buat sikit-sikit , sedar-sedar je dah siap . Yeayy :DD Hahha , apa laa . Belum siap lagi dah bersorak dulu . Perangai apa laa aq ni kan . Tak apa laa , sekali-sekala ;)

Okk laa , hamba nak kembali ke alam nyata . Kelak pasti kan hamba kembali lagi membawa perkhabaran dari sana . Berat sebenar nya hati hamba hendak meninggalkan kayangan ini . Tetapi , tidak mengapalah . Hamba pasti merindui kalian di sana kelak . Nantikan hamba ya wahai rakan-rakan jelata . Salam sayang hamba untuk kalian semua (Y)

~Wassalam , xoxo

Me

~Assalammualaikum , hye

Entri hari ini akan disampaikan melalui gambar-gambar sahaja :) Enjoyy

I am a

I like

and

I am

I hate

I love 

I heart

,

and

I want
Galaxy S III

I need

So

~Wassalam , xoxo