Lalaala ~

Syed Syamim + Tasha Manshahar
~Assalammualaikum , hye

Nampak gambar couple kat atas tu ? Ha , comel kan ? Serius aq rasa diorang ni couple paling sweet sekali .  Tengok laa tu . Aishh , geram je tengok =3= Pergi kahwin cepat-cepat ehh . Biar berkat hubungan tu . Tengok laa betapa rapat nya diorang tu . Dah macam orang yang dah kahwin pon ada jugak tauu . Bila kali pertama aq tengok gambar ni , aq terus teringat sekeping gambar mak ayah aq . Pose mereka sebijik macam ni . Haishh , terimbau betul . Sebab tu aq terus 'right click' and 'save' gambar ni . Tengok diorang pon terasa bahagia jee .

Sebenar nya aq tak tau nak update apa . Sebab tu cerita pasal benda ni . Entah laa , aq asyik rasa nak updateee aje . Macam tak ada kerja lain je gamak nya . Apa nak jadi laa kan . Kerja kursus tutup mata . Nota buat-buat tak nampak . Latihan terperuk berhabuk dalam almari tak dijengah . Entah apa masalah MK ni entah . Mengong semalam tak habis lagi agak nya . Erghh ! Abaikan aq . Okk dah masuk waktu Maghrib . Jom kita solat sama-sama ya . Awak imam nya . Saya makmum nya ;* Hohho-hho . Eishh , okk dah-dah . Pergi solat cepat , nanti habis waktu nanti [ kau pon sama ! ] . Jumpa lagi .

~Wassalam , xoxo

No comments:

Post a Comment