Back Where I Belong



~Assalammualaikum korangg

Apa khabar semua ? Macam mana batch 98 ? Awesome , right ;)) Okk , you wanna know something ? I felt horrible for my English paper 2 :'( I don't know why but it just felt wrong . Well , enough about that . It is already a history . I hope that the markers will be soft hearted and give us all many marks . Aminn ..

Okk , sejak merdeka semalam ni . Mood mencuci mata aq dah meningkat . Dari malam tadi pun aq dok cuci mata dengan geng shopping aq ;D Siapa ? Kalau bukan Mama kesayangan aq siapa lagi :) Mm , dah hampir nak dapat dah baju yang aq nak . Tengok-tengok , out of stock pulak :( Akhirnya , Mama je laa dapat shopping . Banyak :) Hahha , mentang-mentang dapat kenal online shopping ni . Haishh ..

Kalau aq dah ada duit sekarang , aq tak kan kacau duit Mama . Sebab aq tau aq suka tengok benda-benda macam tu . Jadi nanti Mama pun tak ada laa fikir banyak kali untuk shopping barang aq . Hehhe , dah nampak tanda-tanda shopaholic kan ? Kalau aq dah ada duit sendiri memang dah jadi shopaholic dah ;DD

Mm , selain tu .. Aq masih menimbang-nimbangkan hadiah orang ni . Aq ni memilih sangat agak nya sampai tak jumpa-jumpa . Dah dua bulan dah birthday nya berlalu , kesiann dia :) Nanti laa ye , kalau hadiah tu berkenan di jiwa , hamba pasti membeli nya . Jangan dirisaukan , masih hamba ingat .

Oo ye .. sekarang ni pun kitorang tengah merancang trip untuk kelas kitorang . Disebabkan kitorang baru pertama kali handle trip , jadi kitorang buat keputusan untuk buat kat Melaka je dulu . Kalau menjadi dan happening trip ni , boleh laa kitorang handle untuk tempat-tempat yang lebih jauh pulak kan ;D Tugas hamba buat kertas kerja dan sumbangsaran sahaja . Kertas kerja nya dah siap sebulan yang lepas lagi . Nak minta kebenaran pengetua semua , terpaksa laa tunda dulu sebab kan PMR ni . Jadi bila dah habis , kami akan sambung semula rancangan tu . Ya Allah , minta-minta laa berjalan dengan jaya nya . Kitorang bersungguh-sungguh rancang benda ni . Memang serius punya plan ni . Hehhe :)

Mm , cukup dulu kot untuk entri pasca PMR ni . Cewahh .. nanti aq sambung lagi , nak solat zohor . Korang semua tolong doa kan plan kitorang ni berjaya ya ;D Sayang korang semuaa . Jumpa lagii ..

~Wassalam , xoxo

No comments:

Post a Comment