Ketentuan


~Assalammualaikum , apa khabar semuaa

Dah lama aq tak update kan :) Salah satu sebab nya aq leka dengan 'projek' cuti sekolah aq ni . Lagi satu Atuk , Wan dengan Mak Lang datang menginap di sini selama seminggu . Jadi aq kena laa layan tetamu sebaik nya dengan tidak berada di hadapan komputer menaip dengan bising nya ;D Sebab ketiga ialah kelajuan internet yang sangat 'memberansangkan' sangat-sangat menggalakkkan aq untuk update blog aq ni .

Mm , 26/11 hari tu aq dah pergi dengan selamat nya ke Kolej MARA Seremban untuk UKKM aq :) Yayy~ Hahha , soalan math memang buat aq telan air liur banyak kali . Tapi nasib baik okk je . And nasib baik dah lepas jugak . Sekarang aq tawakal je lepas buat yang terbaik tu . Lepas tu adik aq pulak pergi UKKM dia masa 10/12 tu . Ceruk rupa nya MRSM Alor Gajah tu . Hahha :) Nasib baik tak sesat ke apa , senang je cari nya . Ramai betul manusia masa tu . Dengan atuk nenek sekali di bawak nya ke situ , hehhe :) Kitorang tak ada nya . Dah hantar tu , kitorang berlepas ke MITC Melaka . Buat apa tercongok je kat situ kan ? Ohh , lagi satu . Hari tu jugak laa adik aq dapat tahu dia dapat masuk TKC . Happy dia :DD

Then , 19/12 the most feared date for 98-liners as PMR results will be exposed . Yup , it is . My heart was all like bump-bump-bump from the morning . The waiting was torturing , but the results are super magnificent . Thanks a whole lot to everyone who worked hard for me , completing me , praying for me , fighting with me and of course teachers , who'd always teach me . As for my friends :D You're the best guys , I love you .

Sekarang ni giliran aq pulak menunggu keputusan SBP tu . Tak tau laa macam mana kan , doa-doa je laa sekarang ni . Hm , adik aq sekarang tengah sibuk cari barang untuk persiapan dia ke TKC tu nanti . Macam-macam :) Aishh , aq nak balik kampung . Makcik aq pun dah kat hospital tunggu hari nak bersalin . Nak pergi tengok :/ Tinggal minggu depan je untuk balik kampung . Minggu terakhir cuti ni Mama dengan Abah dah sibuk bermesyuarat , bosan nya~

Ohh , lupa . Ni nak promosi blog baru yang aq buat khas untuk BEAST . Setakat ni tak ada sesiapa pun yang tengok , hahha . Korang tengok je pon aq dah bersyukur . Aq guna blogskin je sebab malas nak edit banyak sangat . Okk , tolong ye ke sini . Tengok je , komen pun lagi bagus . Blog yang ini pun aq nak guna blogskin . Saja nak cuba ;D

Okk laa , sudah terasa penat nya sekarang ni . Korang layan laa entri ni dulu , aq nak pergi bergulung depan TV ni . Nanti aq sambung lagi dengan cerita-cerita bosan aq , selamat malam ><"

~Wassalam , xoxo

No comments:

Post a Comment