Hobby ?

~Assalammualaikum , heyyo

Apa kabo nya orang-orang Malaysia ni ? Sihat sokmo ke ? Hahha gitu , bercampur-campur loghat aq dah .


My first angst poster . LOL . Featuring Yang Yoseob and IU . 

Cantik tak poster tu ? Ceritanya belum ada lagi , tapi aq lebih berminat untuk buat poster je . Hahha , entah apa-apa entah . Ni laa hobi aq sejak akhir-akhir ni . Kalau korang berminat pun boleh contact aq kat Twitter and Facebook . Cewahh gitu . Macam laa orang nak pandang kerja aq ni kan :) Oo , tapi ada lagi sebenar nya . Ni romcom kott ?


LOL . Ni pun belum ada cerita lagi , hahha . Featuring Park Chanyeol and Boram .

Rasa nya buat poster ni dah jadi hobi baru aq . Aq memang suka design-design ni , tu yang aq boleh hadap buat benda alah ni walaupun susah :) Sebab tu aq promosi ni , kalau nak suruh aq buat kan fanfic poster , bagi laa kat aq . Tapi aq bekerja [ ? ] hujung minggu je laa . Tapi Insyaallah boleh siap dalam setengah hari macam tu :) 


Ni entah spesies apa , featuring Xiumin and Park Jiyeon .

Cerita nya juga belum ada . LOL . LOL . LOL . Korang nak ambik tak poster-poster ni ? Aq buat nya pandai , reka cerita nya tu ambik masa berzaman-zaman , hahha . Menipu je , tak ada laa . Kalau korang nak dan kena pulak dengan konsep cerita dan watak korang , contact aq seperti yang telah aq sebut sebelum ni . Harapan tinggi ni *_*

Aa , ni ada satu lagi aq nak tunjuk . Poster ni aq baru siap buat pukul 4.00 tadi . Kawan aq request angst poster featuring Kim Jongin and Jo Eun Hee [ ulzzang ] . 


~Wassalam , xoxo






No comments:

Post a Comment